Bedrijfsbezoek MijnContract: Ontzorgen kan direct geld opleveren

mijn-contract-foto

Bedrijfsbezoek MijnContract: Ontzorgen kan direct geld opleveren

Ontzorgen kost meestal geld. Maar René Bos van MijnContract leverde tijdens het bezoek aan bedrijfsverzamelgebouw Dobbepoort het bewijs dat het ook geld en soms veel geld kan opleveren. Zijn bedrijven helpen snel inzicht te krijgen in alle contracten, met energieleveranciers en telefoonaanbieders tot verzekeringsmaatschappijen en banken, die een bedrijf in de loop der jaren heeft afgesloten en de mogelijkheden op de kosten daarvan te besparen.

Elke euro die je minder behoeft uit te geven, is pure winst, hield René de 35 bezoekers aan de bijeenkomst voor in het inpandig verrassend fraai gemoderniseerde gebouw, waar vroeger de drukkerij van Printhouse was gevestigd. Thans zetelen er acht ondernemingen. Als één van de voorbeelden noemde hij het gebruik van een frankeermachine, ooit aangeschaft omdat er dan enkele centen per postzegel werden bespaard. Inmiddels is het aantal poststukken vaak drastisch verlaagd, maar drukken de onderhoudskosten van de machine nog wel op het budget. En zijn er als er in incidentele gevallen toch nog grote aantallen poststukken moeten worden verstuurd in de vorm van ‘Port betaald’ veel hogere kortingen te bedingen. En bij elektriciteitscontracten kijkt hij in tegenstelling tot contracten voor particuliere afnemers ook naar opslagen voor piekbelastingen e.d.

Het begint met een goed overzicht van en inzicht in alle contracten, die je als ondernemer hebt lopen. René heeft een speciale app laten ontwikkelen, waarin je die eenvoudig en snel kunt opslaan. Automatisch ontvang je dan tegen een moment dat het contract kan of moet worden beëindigd een signaal waarop je actie kunt nemen of kunt laten nemen. Al vanaf € 99 (exclusief BTW) per jaar kun je daarvan gebruik maken om een onbeperkt aantal contracten in op te (laten) slaan en alerts in te stellen. En wanneer zich de kans voordoet, kun je dan gebruik maken van de aanbiedingen in dezelfde app om voor een nieuwe periode een goedkoper en/of meer bij je passend contract af te sluiten. René is zo overtuigd van de kwaliteiten van zijn app, dat hij je graag gedurende 30 dagen daarvan kosteloos kennis laat maken.

Met zijn bedrijf MijnContract.nl wil hij ook proberen Voorschotense ondernemers bij elkaar te brengen voor een  gezamenlijke energie-inkoop. Heb je daar (ook) belangstelling voor, laat dat dan ook geheel vrijblijvend aan hem weten. Meer informatie over het bedrijf vind je op www.mijncontract.nl. Je kunt René per telefoon (06-43258347) en email rene.bos@mijncontract.nl benaderen. Geld verdienen aan zaken, waar je meestal geen aandacht aan kunt of wilt besteden. MijnContract maakt het je een stuk gemakkelijker. De bezoekers van de bijeenkomst raakten daar in elk geval van overtuigd.

Klik hier door naar de presentatie van René.