Feestelijke opening en jubileum Aannemersbedrijf den Hollander

denhollander2

Feestelijke opening en jubileum Aannemersbedrijf den Hollander

Ruim 30 leden hadden zich aangemeld voor de speciale OVV-rondleiding door het pand van het jubilerende Aannemersbedrijf den Hollander op vrijdagmiddag 29 maart. Maar naast hen kwamen ook nog heel wat meer leden tijdens het aansluitende en heel drukbezochte jubileumfeest een kijkje nemen. Zij kregen allemaal, mede door een professionele audiopresentatie, een goede indruk van het mooie bedrijf, in 1978 door vader Jaap opgericht en thans door zoon Coen geleid.

Inmiddels is het bedrijf met de komst van Coen en later een aantal vaste krachten uitgegroeid tot een onderneming die aan meerdere gezinnen een vast inkomen biedt. Vaste krachten hebben in Coens ogen veel voordelen. De kwaliteit van het uitgevoerde werk, die bij hem hoog in het vaandel staat, valt daardoor eenvoudiger te waarborgen. Grappig is dat waar vader Jaap ooit begon, thans concullega Niersman is gevestigd.

Op de 2e etage werd ook kennisgemaakt met de Luxbox, een revolutionaire dakkapel, die technisch gesproken geen dakkapel mag heten en daarom zonder vergunningen aan vrijwel elke woning met een schuin dak kan worden aangebracht. Het portfolio van het bedrijf is heel gevarieerd van volledige nieuwbouw tot aan-, uit- en verbouw van bestaande woningen, renovaties en badkamer- en keukeninrichtingen. Altijd met oog voor de details en de wensen van de klant.

Duurzaamheid staat bij het bedrijf ook hoog in het vaandel. Zo heeft men in nauwe samenwerking met Fa. Freek van Os, die de technische installaties voor zijn rekening nam, het eerste energie neutrale huis van Voorschoten gebouwd. Verschillende verenigingen in Voorschoten worden al jarenlang gesteund en men is op weg naar een papierloos kantoor.

Als ondernemersvereniging zijn wij er trots op zo’n vooraanstaand bedrijf onder onze leden te tellen. Wij wensen Aannemersbedrijf den Hollander dan ook een geweldige toekomst vanuit de in 2016 in gebruik genomen uitvalsbasis op Donklaan 76 toe en zijn blij dat wij bij de viering aanwezig mochten zijn.

Meer informatie over het bedrijf op hun eigen site.