Kennismaken met fit20

29/11/2019  van 12:00 tot 14:00 uur
Museum Voorschoten, Voorstraat 17 2251 BL  Voorschoten

Meer bewegen is goed voor je gezondheid. Maar vaak ontbreekt ons de tijd. Fit in slechts 20 minuten per week met de fit20 Personal Training. Dat is wat ons lid fit20 belooft en graag uitlegt tijdens een lunchbijeenkomst in Museum Voorschoten op vrijdag 29 november.

Doorgaans wordt fitness gezien als iets waar we ons toch op zijn minst een paar uur per week voor in het zweet moeten werken. fit20 laat zien dat dit ook anders kan. Bij fit20 train je namelijk maar 20 minuten per week in een gekoelde ruimte in je dagelijkse kleding. In alle rust train je met focus. Altijd met volle aandacht van jouw Personal Trainer, zodat je elke week een topprestatie levert. fit20 is een training op maat en dus voor iedereen.

Tijdens de bijeenkomst leggen Jeroen Harteveld en Riccardo Masmeijer de Jong en hun team geheel vrijblijvend uit wat fit20 precies inhoudt. Zodat ook jij misschien geïnspireerd raakt en voortaan met een minimale inspanning een maximaal effect bereikt.

Het programma van de bijeenkomst ziet er als volgt uit:
12.00-12.30 uur Ontvangst met koffie en thee
12.30-13.15 uur Uitleg over het fit20 programma
13.15-14.00 uur Broodjeslunch en gelegenheid tot netwerken

Je kunt jezelf (en je levenspartner!) hiernaast aanmelden. Graag voor 25 november. Ondernemer in of voor Voorschoten en geen lid van de OVV? Je kunt de bijeenkomst (desgewenst samen met je levenspartner!) als gast bijwonen om kennis te maken met onze vereniging.

Vrijdag is de weekmarkt op de Voorstraat. Hou hiermee wel rekening als je naar dit evenement komt.

Inschrijven voor dit evenement

Nog geen lid van de OVV? Voorschotense ondernemers kunnen als gast deze bijeenkomst bijwonen. Meld u daarvoor aan als introducé.

Ik ben een introducé Ja

Museum Voorschoten, Voorstraat 17

Wie hebben zich reeds ingeschreven voor dit evenement?

Bedrijf
Introduce