fit20 Voorschoten winnaar Ondernemersprijs 2018-2019

ondernemersprijs2018-20193

fit20 Voorschoten winnaar Ondernemersprijs 2018-2019

fit20 Voorschoten is de verrassende winnaar van de OVV Ondernemersprijs Voorschoten 2018-2019. Met klein verschil liet dit bedrijf, geleid door Jeroen Harteveld en Riccardo Masmeijer de Jong, de twee andere genomineerden Fa. Freek van Os van de familie Van Os en Duivenvoorde Uitvaartzorg van Dominique de Vries Schultink achter zich.

Ook de vier andere kandidaten, die op 20 november voor de jury, bestaande uit Trudy Kwik van Kwik Events & Relatiemarketing, Leen Hoogvliet van Hoogvliet Supermarkten en Mark Schwarze van BMS Notarissen Leiden, verschenen, waren van hoog niveau. Het betreft: Chateau Deux Filles, Dick van Straalen; Epskamp Autodeal, Driek en Annet Epskamp; Depot 258, Lisette Borghart en Michelle Polak en Peet Classics, Peter van Egmond.

Met de keuze voor dit jonge bedrijf en deze twee jonge ondernemers liet de jury zien veel vertrouwen te hebben in de ondernemerskwaliteiten van dit duo en het bijzondere concept dat zij als franchisenemers hanteren in een zeer competitieve en door enige grote spelers gedomineerde fitnessmarkt. Behalve in Voorschoten zijn ze nog op vijf andere plaatsen in de regio actief en daar komen er volgens de jury vast nog snel heel wat meer vestigingen bij. Hun bijdrage aan de persoonlijke gezondheid van hun cliënten is onmiskenbaar. En hun programma heeft zich ook al bij een groot bedrijf in de regio bewezen met een gehalveerd ziekteverzuim.

Ook over de beide andere genomineerden was het juryrapport bijzonder positief. Zo roemt het de eigentijdse wijze waarop Duivenvoorde Uitvaartzorg invulling geeft aan werk voor mensen op hun meest kwetsbare momenten en de nieuwe initiatieven die men daarbij niet schuwt. En is het vol lof over het succesvol voortzetten van het al vele decennia bestaande familiebedrijf Fa. Freek v. Os door een nieuwe generatie in een door verduurzamingseisen sterk veranderend speelveld.

Het juryrapport vind je hier.

Foto: Dominique de Vries Schultink (Duivenvoorde Uitvaartzorg), Jorick Voogel en Jeroen Harteveld (fit20 Voorschoten) en Harm van Os (Fa. Freek v. Os) met bloemen en hun oorkondes van de OVV Ondernemersprijs Voorschoten 2018-2019