Maak kennis met…Nasstassia Didden

schermafdruk-2018-10-30-14.14.54

Maak kennis met…Nasstassia Didden

Nasstassia Didden volgt Chantal Ekkel op als het aanspreekpunt in Voorschoten voor het WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal. Chantal wordt teamleider van het WerkgeversServicepunt in Alphen aan den Rijn. Wij wensen haar in haar nieuwe functie veel succes. Nasstassia is niet helemaal een onbekende, want zij doet dit werk al in Wassenaar. Toch stelden wij haar een aantal vragen om haar nog wat beter te leren kennen.

Wie ben je?
Nasstassia Didden, 31 jaar, oorspronkelijk uit Delft nu woonachtig in Voorburg. Van origine half Nederlands, half Chinees. Commerciële economie en coaching gestudeerd, iets langer dan één jaar werkzaam voor de gemeente als accountmanager voor de regio Wassenaar en vanaf 1 november ook voor Voorschoten.

Waar kunnen ondernemers jou voor bellen?
Voor advies over werving & selectie, maatschappelijk verantwoord ondernemen, subsidies en uiteraard om te sparren over hun personeelsinvulling!

Wat is jouw ambitie en hoe kunnen ondernemers jou daarbij helpen?
Iedereen die een kans wil, kan een kans krijgen is mijn motto. Met de juiste begeleiding en sturing leidt dit tot een succesvolle plaatsing, waar zowel werkgever als werkzoekende tevreden mee is. Mijn vraag aan ondernemers is om hier voor open staan.

Wat kan jij betekenen voor de ondernemers in Voorschoten?
Is er een personeelsvraag? Dan kijk ik graag samen met de ondernemer naar een passende aanpak om hier invulling aan te geven.

Contactgegevens:
Nasstassia Didden
Accountmanager WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal
+31 6 46 93 04 36
nasstassia.didden@zhcwerkt.nl