Online bijeenkomst over ondersteuning voor ondernemers in deze tijd

ondernemersklankbord1

Online bijeenkomst over ondersteuning voor ondernemers in deze tijd

Woensdag 2 juni 2021 19.30-20.30 uur
Internet

Op woensdag 2 juni a.s. organiseert VVD Voorschoten in samenwerking met de stichting Ondernemersklankbord (OKB) een digitale bijeenkomst over mogelijkheden tot ondersteuning van ondernemers in deze tijd. Sprekers zijn Drs. Wilbert Herbers en Carel van de Graaf RA beiden verbonden aan Ondernemersklankbord. Zij nemen ons mee langs de uitdagingen die collega-ondernemers in deze tijd hebben en de diverse mogelijkheden tot ondersteuning die momenteel voor veel ondernemers beschikbaar zijn. Daarnaast zullen zij verder ingaan op het Ondernemersklankbord zelf.

Sinds november 2020 heeft de gemeente Voorschoten een ondernemersloket gevestigd bij Voorschoten Voor Elkaar. Binnen dit loket werken Voorschoten Voor Elkaar en het Ondernemersklankbord (OKB) samen om alle vragen rondom ondernemen te kunnen beantwoorden. Denk hierbij aan financiële, maar ook emotionele uitdagingen.

Aanmelden kan door een email te sturen aan vvdvoorschoten@gmail.com. Je ontvangt op de dag zelf voorafgaand aan de sessie een email met de link om deel te nemen. Iedereen is welkom, je hoeft geen lid van de VVD te zijn. Ook ondernemers of geïnteresseerden van buiten Voorschoten kunnen zich aanmelden.

Dit bericht delen?