Ontmoet kandidaat werknemers in het gezondheidscentrum in Park Allemansgeest

Ontmoet kandidaat werknemers in het gezondheidscentrum in Park Allemansgeest

Op dinsdagavond 26 september tussen 17.30 en 19.30 uur kun je onder het genot van een hapje en drankje geheel vrijblijvend op interactieve wijze kennis maken met mensen die mogelijk een functie binnen jouw bedrijf kunnen gaan uitoefenen.

De kandidaten worden begeleid door medewerkers van het werkgeversservicepunt, die je ook alles kunnen vertellen over de speciale voorwaarden, waaronder je een contract kunt aangaan en de subsidiemogelijkheden bij een tewerkstelling. Ondernemers die al één of meer medewerkers via het werkgeversservicepunt in dienst hebben genomen en hun werknemers delen dan ook graag hun ervaringen met jou.

De avond vindt plaats in Gezondheidscentrum Voorschoten van ons lid Reza Farsi op Multitulilaan 2b in Park Allemansgeest. Reza is ambassadeur van het werkgeversservicepunt en stelt uit dien hoofde de ruimte beschikbaar.

Om te weten op hoeveel mensen hij moet rekenen, vraagt Reza je je vooraf aan te melden door een email te sturen naar info@gezondheidscentrumvoorschoten.nl. Daar kun je ook met je vragen vooraf terecht. Desgewenst mag je ook 070-2040616 bellen.

 

Locatie: Gezondheidscentrum Voorschoten, Multatulilaan 2 b, 2251 ZM  Voorschoten

Dit bericht delen?