OVV-leden genoten groots in Sligro 3.0

sligro

OVV-leden genoten groots in Sligro 3.0

Niet in Voorschoten gevestigd en toch lid van onze ondernemersvereniging. Dat kan als je bedrijf wel (ook) de markt in Voorschoten bedient. Daarom staat de Sligro in het aanpalende Leiden Zuid-West ook al weer enige jaren op  onze ledenlijst en gingen zo’n 50 leden, voor het overgrote deel vergezeld door hun levenspartners op vrijdagavond 1 november bij Sligro Leiden op bedrijfsbezoek om met eigen ogen te zien welke metamorfose het bedrijf de afgelopen tijd heeft ondergaan om de steeds meer eisende klanten nog beter te kunnen bedienen.

Vestigingsdirecteur Arno de Jong en een groot deel van zijn bijna 60 personen tellende medewerkersbestand lieten graag niet alleen de volledig gerestylede en vergrote zaak met een overweldigend assortiment aan food en aan food gerelateerde non-food artikelen zien, maar vooral ook proeven en beleven tijdens een ruim twee uur durende ‘Taste & Chill’ waar iedereen ook volop inspiratie kon opdoen voor de komende feestdagen thuis en op de zaak. Men deed de slogan ‘Sligro. Groots in genieten’ dan ook volop eer aan. Sligro Leiden kan de komende tijd dan ook ongetwijfeld meer kopers uit Voorschoten verwachten.

Sligro, uitsluitend werkzaam voor bedrijven, verenigingen en stichtingen, paart unieke producten aan professionele adviezen en scherpe prijzen. Zo kan een (in)koper er terecht voor grote verpakkingen tegen kleine prijzen, maar ook voor bijzondere ingrediënten voor heel speciale gerechten. En kun je rekenen op een persoonlijk advies van echte vakmensen. Wie regelmatig langskomt, zal iedere keer wat nieuws ontdekken.

Wij wensen het vernieuwde Sligro Leiden veel succes toe en zijn blij met zo’n sterke onderneming als lid.

Bij de foto: Behalve Sligro 3.0 konden de OVV-leden tijdens het bedrijfsbezoek ook kennismaken met nieuwe leden, zoals hier sieradenontwerper Hendrik Komen, die wordt geïnterviewd door voorzitter Frank ten Have (Foto: Jasper Suijten)

Bekijk hier het hele fotoalbum!