Uitgaansdag naar Midden-Limburg

kasteeldekeverberg

Uitgaansdag naar Midden-Limburg

De uitgaansdag, dit jaar op vrijdag 29 juni, gaat verder weg dan ooit. Ons eigen lid Cees Bijloos (InsingerGilissen Bankiers N.V.) heeft ons voor koffie met uiteraard Limburgse vlaai en de lunch uitgenodigd op zijn eigen boerderij De Spikkerhoeve in Haelen.

’s Middags willen we dan in de buurt een bezoek brengen aan Neptunus, dé specialist in tenten voor evenementen en demontabel bouwen en een daarnaast gelegen champignonkwekerij. Om vervolgens het aperitief en diner te gebruiken in een echt kasteel: De Keverberg in Kessel met een schitterend uitzicht over de Maas.

Hoewel het programma nog in de kinderschoenen staat en er mogelijk op sommige punten nog heel anders kan komen uit te zien, staat nu al vast dat we behoorlijk vroeg (waarschijnlijk om 8.30 uur) per bus uit Voorschoten zullen vertrekken en pas laat (zeker na 22.30 uur) zullen terugkeren. Daarom kondigen we nu al deze lange uitgaansdag aan, zodat je -als je meewilt- daarmee nu al rekening kunt houden en de dag in je agenda kunt afblokken. Reken ook op een eigen bijdrage van ongeveer € 50 p.p.

Zodra het programma definitief is, volgt de uitnodiging met meer bijzonderheden.