De voorjaarsbarbecue op 21 april op de boerderij van Coen Arbouw was heel geslaagd. We telden niet minder dan 99 deelnemers, die het allemaal heel erg naar hun zin hadden. Het weer werkte ook redelijk mee, want hoewel de nadruk van het feest op binnen lag, kon je ook gerust nog een poosje buiten zitten.
Coen en zijn crew hadden zich ook erg voor ons uitgesloofd. We werden naast de rijkelijk vloeiende drank ontvangen met camembert kaasjes met jalepeno, peper, honing, walnoot en bieslook. En even later ging ook de eigen specialiteit Spaanse bak chiro in groten getale rond.
Maar het echte fijn proeven moest toen nog beginnen. Coen had daarvoor Procureur Cabeza en Bavette Angus Prime op de grill gelegd. Om je vingers bij af te likken. Temeer daar je het kon omlijsten met een heerlijk saladebuffet met huisgemaakte Arbouw dressing. Allemaal gerechten, die je ook in de winkel op Schoolstraat 178 kunt verkrijgen.
Een mooier begin van onze voorjaarsactiviteiten kun je je niet voorstellen.
Foto: sfeerimpressie OVV Voorjaars BBQ. Meer foto’s vind je hier